6/23/2014

Γιατί ... αυτά είναι τα σημαντικά!

Ανάρτηση και σύνθεση αφιερωμένες στην παρέα μου...σε αυτές τις φανταστικές και μοναδικές γυναίκες που γνώρισα πριν απο 3 χρόνια και κάτι μέσα απο το χόμπυ αυτό...

Ήταν μόλις είχα κάνει τα πρώτα μου ξεκινήματα και ψάχνοντας πέτυχα το ning, και απο εκεί μια ανάρτηση με θέμα ΄Καφέ στο mall'...
Πήγα και εγώ, καινούρια και λίγο μαζεμένη αλλά με έκαναν αμέσως να νοιώσω σαν να γνωριζόμασταν απο πάντα... και αυτό ήταν...κόλλησα για τα καλά! Και στο χόμπυ και στην παρέα!

Η φωτογραφία αυτή είναι απο το Σάββατο που μας πέρασε. Συναντηθήκαμε για ενα κροπάκι μεταξύ μας, κάτι που κάνουμε αρκετά συχνά, είτε στης μίας είτε στης άλλης τον χώρο, και τραβήξαμε αυτήν την Selphie! Την τυπώσαμε επιτόπου με τον σούπερ ντούπερ καινούριο εκτυπωτή της Νατάσας και ιδού τι έφτιαξα!
Αφιερωμένα λοιπόν σε αυτές τις γυναίκες (λείπουν μερικές απο την φωτό γιατί έλειπαν και απο το κροπάκι μας) οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για μένα, και τα παιδιά μου! χιχι!
Σας αγαπώ!

3 σχόλια:

  1. Αγαπώ αυτή τη σύνθεση και για το θέμα αλλά και για το στήσιμο!!!!Η πινελιά με τα χρώματα απίθανη και παρόλο πού έχει λίγα διακοσμητικά είναι εντυπωσιακή!!!!!Φιλιά πολλά σε όλα τα γλυκά κορίτσια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα ειναι τελεια! το background, to layering αλλα κυριως η φωτο και η παρεα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω τέλεια είναι! Μ αρέσουν τα χρώματα που χρησιμοποιείς τελευταία και η τόσο όμορφη σύνθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή