9/23/2015

Πρόκληση Σεπτ. για το Crafty Life

Άλλη μία ανάρτηση για σήμερα για να σας δείξω την σύνθεση που έφτιαξα για την φθινοπωρινή πρόκληση του Crafty Life.

Φανταστικά χρώματα δεν συμφωνείτε;


Προσπάθησα να τα χρησιμοποιήσω όλα αλλά δεν τα κατάφερα...όπως επίσης δεν κατάφερα να 'αντιγράψω' το φανταστικό στυλ των κοριτσιών της Σχεδιαστικής Παρέας!

Όριστε λοιπόν τι έφτιαξα ...

Ελπίζω να σας αρέσει και να σας εμπνεύσει να φτιάξετε και εσείς κάτι!
Καλό απόγευμα!

5 σχόλια:

 1. Είναι πανέμορφο και οι λεπτομέρειες σε χρυσό foil είναι φοβερές! Δεν χρειαζόταν ούτε να χρησιμοποιήσεις όλα τα χρώματα ούτε να αντιγράψεις το στυλ μας....εσύ έχεις το δικό σου υπέροχο CAS! Σε ευχαριστούμε πολύ Αλίκη που έπαιξες μαζί μας!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απίθανη c&s σύνθεση με υπέροχη φωτό!!!Αγαπημένο το στυλ σου Αλικάκι μου κ μοναδικό!!Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Crafty life!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ όμορφη σύνθεση! Η φωτογραφία είναι τόσο δυνατή σε συναίσθημα που χρειάζεται να είναι λιτή η διακόσμηση.Μπράβο σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αλικάκι πολύ μου αρέσει το στύλ σου και το ξέρεις!!Αυτή η φωτό με τρελαίνει και το στήσιμο μοναδικό!!Απλή, λιτή...τέλεια!!Σε ευχαριστούμε θερμά που μας στηρίζεις σταθερά κάθε μήνα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είναι απλά υπέροχη!!! Όπως πάντα!!! Φοβερή φωτογραφία και όμορφα συνδιασμένα τα διακοσμητικά... Σ' ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας και αυτό το μήνα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή