10/31/2015

Μπήκε το φθινόπωρο...

... επιτέλους, και για αυτόν τον μήνα η Βάλια έφτιαξε για εσάς ένα πολύ φθινοπωρινό moodboard. Εμπνευστείτε απο το quote, τις εικόνες η τα χρώματα και δημιουργήστε!
Εγώ θα σας δείξω ένα μίνι που έφτιαξα με κάποιες φωτογραφίες απο την περυσινή χρονιά της Αννής στον Μικρό Χώρο Τέχνης. Το ξεκίνησα στο Montpellier σε μάθημα με την Celine αλλά το τελειώσα εδώ όταν παρέλαβα αγαπημένα διακοσμητικά απο την σειρά της Pink Paisley 'Cedar Lane'. Είναι λίιιιγο mixed media, καθώς κάποιες άσπρες σελίδες έχουν gesso, modeling paste & mists....αλλά όχι πολύ, μην τρελαθείτε! χιχι!...αυτά τα αφήνω σε εσάς τις υπόλοιπες!
Οκ, για πάμε...το moodboard...εγώ χρησιμοποίησα
βασικά τα χρώματα......εδώ ζήτησα απο την Κα. Δήμητρα, η καλύτερη πρώτη
δασκάλα που θα μπορούσε να έχει ποτέ η Αννή μου, 
να της γράψει κάτι για να το έχει και να την θυμάται...Κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες συνειδητοποιώ και πόσο μεγαλωσε το κοριτσάκι μου φέτος...είμαι λίγο χαζό-μαμά αλλά το ευχαριστιέμαι! Ίσως το ότι είναι κορίτσι και το ότι ήρθε σε αρκετά πιο μεγάλη ηλικία να είναι η διαφορά..Τέλος πάντων, στα δικά μας!
Οπώς κάθε μήνα δημιουργείτε ότι θέλετε αρκεί να είστε μέσα στο θέμα! Ελπίζω το μίνι μου να σας άρεσε και να σας εμπνεύσει με κάποιον τρόπο και ανυπομονώ να δω τι θα μας φτιάξετε!
Καλό σαββατοκύριακο και 

2 σχόλια:

  1. Καρδουλες, καρδούλες, καρδουλες..... το ωραιότερο μίνι που έχω δει τελευταία!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή