12/01/2015

Σχεδόν Χριστούγεννα...

Καλημέρα και καλό  μήνα!

Μηνας αγαπημένος για τους περισσότερους αυτός που μπήκε!
Στο σπίτι μας οι γιορτές αρχίσαν απο χθές με την ονομαστική γιορτή της κόρης μου και πάμε δυνατά με γενέθλια του Αγγελου, Χριστούγεννα, και άλλες ονομαστικές γιορτές στην οικογένεια!
Έχουμε στολίσει απο την προηγούμενη εβδομάδα, τα δώρα μου είναι έτοιμα τυλιγμένα (και καλά κρυμένα!) οπότε απλά θα απολάυσω τον μήνα παίζοντας με το December Daily μου.

Ας αρχίσουμε όμως τον μήνα με γλυκιά διάθεση και την καινούρια πρόκληση του SnP.
Αυτόν τον μήνα σας έχουμε μια 'λαχταριστή' φωτογραφία να χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση με όποιον τρόπο θέλετε...σας εμπνέουν τα χρώματα, το στήσιμο (να δημιουργήσετε μία grid σύνθεση) η μόνο το θέμα, ότι θέλετε! Χριστούγεννα είναι και η Αμαλία έχει φορέσει το σκουφάκι του ΑιΒασίλη και δεν σας χαλάει χατήρι!Απίθανα χρώματα δεν συμφωνείτε...Εγώ εμπνεύστηκα απο το κόκκινο, το χρυσό και το λευκό και χρησιμοποιήσα πολύ παλιά Χριστουγενιάτικη φωτογραφία για να φτιάξω την ακόλουθη σύνθεση...
είναι πάνω απο 10 χρόνια που έφυγε
και ακόμη μου λείπει τρελά...


Όπως πάντα δημιουργείτε ότι θέλετε, σύνθεση, κάρτα, καμβά, σελίδα στο ημερολόγιο σας, ακόμη και κάποιο αντικείμενο που στολίσατε για αυτές τις μέρες πιάνει!
Να το ευχαριστηθειτε μόνο θελουμε και να περνάτε καλα! Χριστούγεννα είναι! 


1 σχόλιο:

  1. Είναι υπέροχη η σύνθεση και συγκινητική!!!!τα λόγια είναι λίγα για το συναίσθημα που σου δημιουργεί και η εικόνα και το journaling!!!απλά τέλεια!!!!ευχαριστούμε για την εμπνευση!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή